Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшли зональні обласні змагання спартакіади серед депутатів

21-22 квітня в Маріуполі на базі стадіону «Іллічівець» відбулися зональні змагання спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області (південна зона).

Учасниками заходу стали 5 команд: Великоновосілківського, Волноваського, Мангушського, Нікольського районів та Маріуполя. На відкритті їх привітали начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Давід Табатадзе та голова Донецької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Іван Костянецький.

Депутати визначали кращих у 5 видах спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки. За підсумками загальнокомандного заліку місця розподілилися таким чином:

1 місце – Маріуполь (437 очок);
2 місце – Волноваський район (430 очок);
3 місце – Великоновосілківський район (416 очок);
4 місце – Мангушський район (412 очок);
5 місце – Нікольський район (403 очки).

Колективи-призери були нагороджені кубками та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Команди Волноваського, Великоновосілківського і Мангушського районів візьмуть участь у фінальних обласних змаганнях спартакіади серед депутатів, що пройдуть 5-6 травня в Слов’янську. Ще три команди-учасниці цього етапу визначаться після проведення зональних змагань (північна зона) у Слов’янську 28-29 квітня.

За підсумками обласних змагань спартакіади серед депутатів будуть виявлені найсильніші спортсмени для формування збірної Донеччини, яка візьме участь у фінальних всеукраїнських змаганнях (пройдуть 12-17 червня в Чорноморську Одеської області).

 
 
 
24.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах