Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині визначилися переможці регіональних змагань серед інвалідів праці «Сила духу»

20 квітня в Бахмуті на базі СК «Металург» відбулися відбіркові регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

У заході взяли участь понад 170 чоловік з 24 міст і районів Донецької області: Авдіївки, Бахмута, Вугледару, Добропілля, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Лиману, Маріуполя, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Селидового, Слов’янська, Торецька, Великоновосілківського, Волноваського, Мангушського, Нікольського, Олександрівського районів, а також переселенці з Донецька (Петрівський та Кіровський райони), Горлівки, Макіївки.

Серед учасників були працівники різних галузей і професій, але всіх їх об’єднувало одне – любов до спорту і віра в себе. Чоловіки і жінки боролися за першість у 6 дисциплінах: армспорт, бомбаскет (кидання м’яча в баскетбольне кільце), гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи.

Відкривали змагання: заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз, заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Донецькій області Людмила Давиденко, в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко та голова Донецької обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ, радник голови Донецької облдержадміністрації з соціальних питань Надія Поламарчук.

За підсумками спартакіади в загальнокомандному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

I місце – Бахмут;
II місце – Новогродівка;
III місце – Торецьк.

По завершенню змагань найкращі команди нагородили кубками, спортсменів-призерів – грамотами та медалями.

За підсумками відбіркового етапу буде сформована збірна команда Донецької області для участі у фінальній частині Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», що відбудеться у червні в Одесі.

 
 
 
 
24.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах