Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському пройшов зональний етап обласних змагань «Олімпійське лелеченя»

Сьомий рік поспіль за ініціативи Національного олімпійського комітету України та підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України проводиться Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя», який проходить з початку навчального року серед учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл.

Проведення цього заходу сприяє вихованню дітей у дусі олімпійських цінностей та впровадженню в суспільстві здорового способу життя, що у свою чергу забезпечує поліпшення здоров’я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення.

13 квітня ФОК міста Родинське гостинно прийняло зональний етап обласних змагань, у якому взяли участь команди-переможці міських та районних етапів з 8 міст та районів Донецької області – Покровська, Селидового, Авдіївки, Мар'їнського району, Мирнограду, Великоновосілківського району, Покровського району, Новогродівки. Гості заходу – член виконкому відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Поліщук, директор міського центру «Спорт для всіх» Віталій Щербинка та директор ДЮСШ м. Покровськ Ігор Юркін.

Найспритнішою в естафетах виявилася команда із Селидового, у рухливій грі – Великоновосілківського району. Найцікавіше презентувати свою команду вдалося Покровському НВК № 1.

За підсумками всіх випробувань перемогу виборола команда Великоновосілківського району, друге місце – у представників Селидового, на третій позиції – Покровський НВК № 1. Призери та переможці змагань отримали грамоти та подарунки від Національного олімпійського комітету України.

На переможців чекає фінал обласних змагань «Олімпійського лелеченя», який відбудеться 11 травня на ФОК міста Родинське.

 
18.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах