Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському відбувся регіональний турнір з боксу серед юнаків «Відкритий ринг»

15 квітня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Родинського під патронатом Покровського міського голови Руслана Требушкіна пройшов регіональний турнір з боксу серед юнаків  «Відкритий ринг».

У змаганнях взяли участь близько 150 боксерів 2003-2004, 2005-2006 років народження з Покровська, Родинського, Новогродівки, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Мирнограду, Селидового, Українська, Новодонецького, Маріуполя.

З привітаннями до учасників на відкритті змагань звернулися голова комітету по фізичній культурі та спорту Покровської міської ради Віктор Поліщук, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Віталій Щербинка та головний суддя змагань Віталій Нєшин. Яскравий виступ танцювального колективу під керівництвом Світлани Ситник підняв настрій учасникам та гостям свята.

Бої на нещодавно встановленому ринзі виявилися запеклими, і кращі боксери отримали грамоти та медалі. Організатори сподіваються, що змагання з боксу на ФОК Родинського стануть традиційними.

 

 
18.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах