Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Успіхи гирьовиків Донеччини на Кубку України серед дорослих

На минулих вихідних у Хмельницькому відбувся Кубок України з гирьового спорту серед дорослих, де спортсмени Донецької області стали володарями низки нагород.

Змагання серед чоловіків проходили на гирях вагою 32 кг протягом трьох днів у наступних програмах – двоборство (поштовх та ривок), поштовх за довгим циклом, естафета.

Турнір був відбірковим до складу національної збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, тому на помостах розгорнулася запекла боротьба за призові місця.

У перший день змагань Сергій Єрмоленко (Волноваський район) посів третє місце у ваговій категорії до 68 кг у двоборстві.

Другий день змагань приніс одразу декілька нагород команді Донецької області у двоборстві: у ваговій категорії до 85 кг Євген Душкевич (Добропільський район) став срібним призером, а в змаганнях серед «супертяжів» вагової категорії понад 95 кг Леон Білицький (Покровський район) виборов золоту нагороду.

У третій день під час змагань командних естафет у впертій боротьбі серед 10-ти команд наші спортсмени здобули «срібло», пропустивши вперед тільки фаворитів – Полтавщину. Донецьку область тут представили Артур Сасік (Добропільський район), Андрій Степурський (Волноваський район), Євген Душкевич (Добропільський район), Сергій Четверіков (Волноваський район) та Леон Білицький (Покровський район).

За підсумками загальнокомандної першості Донецька область посіла четверте місце. Трійка призерів виглядає наступним чином: 1 – Полтавська область, 2 – Харківська область, 3 – Житомирська область.

Усього спортивний захід зібрав 254 спортсмени з 20 областей України.

 
14.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах