Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донецької області здобули 70 медалей на чемпіонаті України в Броварах

6-9 квітня в Броварах відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WАКО серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів.

Змагання проводилися протягом трьох днів на двох рингах та трьох татамі, і їх учасниками стали більше 700 спортсменів. Чемпіонат проходив за розділами: поїнт-файтинг, лайт-контакт, кік-лайт, фул-контакт, лоу-кік та К-1.

Донеччину на змаганнях представляли спортсмени федерації кікбоксингу Донецької області та обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу, вихованці тренерів: Віталія Лі (Торецьк), Артема Дріги (Курахове), Романа Незнахіна, Володимира Стоволоса, Филипа Тіщенка (Покровськ), Сергія Гоголенка (Родинське), Дениса Харькіна (Костянтинівка), Володимира Орлова (Маріуполь), Павла Дерев’янко (Лиман), Ігоря Пашинського (Новогродівка), Леоніда Казаріза (Бахмут).

Нашим спортсменам вдалося у нелегкій боротьбі відвоювати 22 золоті, 26 срібних та 22 бронзові медалі.

У загальному заліку кікбоксери Донецької області посіли друге командне місце.

Паралельно із вищезазначеними змаганнями проводився чемпіонат України з кікбоксингу WАКО серед студентів. Спортсмени нашого регіону, вихованці тренерів Віталія Лі та Сергія Гоголенка, посіли 2 перших місця, 3 других та 1 третє.

 
14.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах