Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волновасі пройшли змагання серед державних службовців, працівників підприємств, установ та організацій

7 квітня на базі Волноваського ПТУ пройшли змагання серед державних службовців, працівників підприємств, установ та організацій Волновахи.

Спортивний захід проводився в підтримку районної акції «Ми за майбутнє без раку» за сприяння райдержадміністрації, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, Волноваського БДЮТ та був приурочений до Міжнародного дня здоров’я.

У змаганнях взяли участь команди Волноваської райдержадміністрації, Волноваської міської ради, управління соціального захисту населення, районного центру зайнятості, Волноваської районної лікарні № 1 та Волноваського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Вони визначали кращих у різноманітних естафетах зі спортивним інвентарем, бігали, стрибали, перекидалися та ін. У всіх учасників був великий азарт та жага до перемоги.

У підсумку, найкращою командою змагань стала збірна державних службовців Волноваської РДА, капітаном якої була заступник голови райдержадміністрації Аліса Весьолкіна, друге місце посіли представники Волноваської міської ради, третє – збірна команда Волноваської центральної районної лікарні та Волноваського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

Команди-призери були нагороджені грамотами, кубками, медалями та подарунками.

 

 
13.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах