Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівка долучилася до Всеукраїнського фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я пройшов маленькими та великими містами країни.

Захід має на меті стимулювання молоді до фізичного розвитку, сприяння загартовуванню організму, популяризація здорового способу життя.

Ініціативу підтримали в Костянтинівці – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ з фізичної культури та спорту, відділ у справах сім’ї, молоді міської ради, управління освіти м. Костянтинівки, навчальні заклади, міський Палац культури та дозвілля.

До фестивалю, який провели 6 квітня, були залучені діти з дошкільних закладів, учні шкіл, студенти, викладачі навчальних закладів міста та всі бажаючі.

На початку заходу пролунав гімн України, до присутніх звернулися організатори.

Емоцій та запалу додали: команда «Інтерни» Костянтинівського медичного коледжу, яка посіла 1 місце в обласному фестивалі з черлідингу, команда «Запал» Костянтинівського професійного будівельного ліцею, команда «Романтики» індустріального технікуму. Своїми виступами вони настроїли всіх присутніх на хвилю гарного весняного настрою.

Після цього площа Палацу культури і дозвілля миттєво перетворилася в спортивний майданчик, на якому одні й ті ж рухи енергійно робили більш ніж 200 людей різного віку. Лідером цього дійства виступила тренер ВЕЛНЕС-центру «Південна зірка» Галина Третяк.

Усі учасники зарядки отримали заряд бадьорості, енергії, весняного драйву. Ідея проводити такі заходи частіше була відразу підтримана молоддю міста.

 

 
13.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах