Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» доводить рахунок у фінальній серії з «Кременчуком» до трьох перемог

2 квітня ХК «Донбас» зіграв четвертий матч фінальної серії плей-офф Української хокейної ліги сезону 2016/2017 проти «Кременчука».

У Дружківці на Льодовій арені «Альтаїр» команда Донеччини здобула перемогу – другу домашню і третю в серії з кременчужанами, довівши рахунок фіналу до 3:1.

Нагадаємо, 26 березня в Кременчуці підопічні Сергія Вітера почали протистояння з перемоги 1:3, потім 28 березня поступилися господарям в овертаймі 4:3. Після цього в домашніх зустрічах «донбасівці» виявилися сильнішими за суперників – 31 березня вони виграли з рахунком 3:1, 2 квітня – 2:1.

У останньому матчі команди активно почали гру, але відзначитися в першому періоді так і не зуміли, незважаючи на безліч можливостей. Надійну гру демонстрували воротарі.

У середині другої двадцятихвилинки «Донбас» відкрив рахунок. Микита Буценко відправив шайбу в кут воріт Едуарда Захарченка. Але на цьому «Донбас» не зупинився: «Кременчук» втратив шайбу у своїй зоні, Сергій Бабинець кинув з незручної, Захарченко відбив, а Віталій Лялька закинув у порожні ворота – 2:0.

Відіграти одну шайбу кременчужани змогли в третьому періоді – у самому старті двадцятихвилинки Севастян Карпенко «розмочив» рахунок матчу. Однак більшого гостям досягнути не вдалося.

П’ятий матч фіналу плей-офф Української хокейної ліги відбудеться 5 квітня на льоду СК «Айсберг» e Кременчуці. Початок гри – о 18:45. Відзначимо, що фінал змагань проходить до чотирьох перемог однієї з команд.

 

Фото – ХК «Донбас»

 
03.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах