Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Старт обласної спартакіади серед допризовної молоді 2017 року прийняв Маріуполь

31 березня в Маріуполі на базі стадіону «Іллічівець», плавбасейну «Нептун» та тиру ТСОУ відбулися змагання обласної спартакіади серед допризовної молоді.

У 2017 році проведення І та ІІ етапів (серед ЗОШ, міські та районі змагання) було заплановане до 17 березня, і всього участь у них взяли понад 510 юнаків 10-11 класів.

До Маріуполя на обласний етап, окрім господарів, приїхали учні Мангушського та Великоновосілківського районів. Учасники змагань визначали кращих у наступних видах: стрільба з пневматичної гвинтівки, плавання 50 метрів, метання гранати Ф-1 на дальність, біг 100 метрів, підтягування на перекладині, біг на 1000 метрів.

Загальнокомандний залік міст та районів південної зони Донеччини виглядає так:

І місце – Великоновосілківський район;
ІІ місце – Маріуполь;
ІІІ місце – Мангушський район.

Змагання обласної спартакіади серед допризовної молоді з північних міст та районів Донецької області пройдуть 10-11 квітня в Слов’янську. По їх закінченню буде сформована збірна команда регіону для участі у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді, що відбудеться в Харкові з 2 по 6 травня.

Зазначимо, що до програми всеукраїнського заходу в цьому році, крім стандартної програми (біг 100 м, біг 3 км, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки, подолання смуги перешкод), буде включено стройову одиночну підготовку та теоретичний розділ: вогнева підготовка, історія України, тактико-технічна підготовка та надання першої невідкладної допомоги постраждалим.

 
 
 
03.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах