Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінал міських змагань «Олімпійське лелеченя» провели в Слов’янську

28 березня на базі слов’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся фінал міських змагань у рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

У фіналі зустрілися 4 команди-переможці зонального етапу: ЗОШ № 5, 9, 18 та Миколаївська ЗОШ № 3. Усього протягом березня в рамках спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» боролися понад 200 дітей – учнів 17-ти загальноосвітніх шкіл міст Слов’янськ та Миколаївка.

Протягом заходу в залі панувала дуже дружелюбна та спортивна атмосфера, наповнена азартом і жагою до перемоги. Юні «лелеченята» змагалися завзято, як справжні олімпійці, намагаючись у кожному конкурсі та естафетному змаганні встановити рекорд.

За результатами всіх конкурсів перше місце і кубок переможця здобули учні загальноосвітньої школи № 5, на другому місці опинилася команда ЗОШ № 18, а замкнули трійку призерів представники ЗОШ № 9.

Усі учасники змагань отримали гарний настрій, заряд енергії і позитивні емоції, а також були нагороджені грамотами та сувенірами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міської ради.

Учні ЗОШ № 5 та ЗОШ № 18 продовжать боротьбу у зональних обласних змаганнях «Олімпійське лелеченя», які відбудуться 6 квітня в Слов’янську.

 
31.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах