Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ВК «Бахмут ШВСМ» вийшов у фінал чемпіонату України 2016-2017 років (вища ліга)

11-12 березня Бахмут приймав 7 тур чемпіонату України з волейболу 2016-2017 років серед чоловіків (вища ліга), де розігрувалася остання четверта путівка до фінальної частини національних змагань.

Місцеві волейболісти «Бахмут ШВСМ» провели наднапружений матч з безпосереднім конкурентом за місце у фіналі – київським «Інваспортом». Напередодні зустрічі суперники мали однакову кількість перемог у чемпіонаті та посідали 4 сходинку в турнірній таблиці.

Заповнені трибуни ігрового залу стадіону «Металург» стали надійною підтримкою бахмутських спортсменів у матчі, де ніхто не поступався без боротьби жодним очком. До кінцівки першої партії команди підійшли з мінімальним розривом, але позначився досвід киян, які повели в зустрічі – 25-23. Зібравшись, підопічні Олександра Мирного в такій же боротьбі вирвав перемогу у другій партії – 23-25.

Сценарій третьої і четвертої партій був виразно схожий на першу і другу: спочатку «Інваспорт» перемагає з рахунком 25-23, а потім «Бахмут» на тай-брейку вириває перемогу з рахунком 27-25 і переводить гру у фінальну, п’яту, партію. Тут наші волейболісти на радість своїх уболівальників знову виявилися сильнішими – 15-12.

У другому матчі 7 туру чемпіонату Вищої ліги ВК «Бахмут ШВСМ» мав зустрітися з командою «ХАЕС-НАЕК» з Нетішина, але представники Хмельниччини не прибули на гру. Це принесло бахмутським волейболістам технічну перемогу 3-0.

Таким чином, ВК «Бахмут» з 30 очками став четвертою командою регулярного чемпіонату України з волейболу 2016-2017 років серед чоловіків (вища ліга). У фінальних двох турах за розподіл підсумкових 1-4 місць спортсмени Донецької області зустрінуться з командами «Екодім» (Вінниця), «Булава» (Львів) і «Заваір» (Одеса), ігри пройдуть у Львові 24-26 березня і у Вінниці 7-9 квітня.

 
15.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах