Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі реконструкцію Палацу спорту планують завершити до початку нового навчального року

Влітку 2016 року до комунальної власності Добропілля було передано кілька соціальних об’єктів, серед яких і «багатостраждальний» Палац спорту.

Три роки, починаючи з 2013-го, він стояв із зачиненими дверима, похмурий та порожній, огорожений величезним парканом. І ось кілька місяців тому добропільці помітили в ньому певні зрушення – були замінені вікна, перекрито дах, нещодавно зайнялись і реставрацією ганку.

Сьогоднішній стан речей щодо спорткомплексу коментує начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Лариса Грибаускас:

«Хочу порадувати добропільців – у нинішньому році Палац спорту нарешті відчинить двері прихильникам спорту і здорового способу життя, але станеться це не в квітні, як ширились чутки містом, а напередодні наступного навчального року. Адже чимало робіт ще треба зробити. Дістався Палац спорту добропільській громаді в занедбаному стані, навіть, не зважаючи на привабливий зовнішній вигляд. Пластикові вікна (до речі, нові), були вже не придатні до використання – у деяких місцях, одного разу відкрившись, майже не зачинялись. У частині з них вигнулись рами, тріснули шибки. Так званий новий дах протікав, залишаючи на стінах чорні плями, а на підлозі – патьоки. Загалом картина була гнітюча, тож все потребувало переробок.

Те, що жителі побачили зовні – замінені вікна, перекритий дах – це лише частина робіт. Довелося все починати з нуля – замінили і системи опалення, і водопостачання , а також всі дрібниці, без яких не може функціонувати спорткомплекс. Звичайно ж, чули ми і коментарі: «Не інакше гроші «відмивають», міняючи вікна». Але ж знову повторю – вони всі були зіпсовані через погану якість. От і довелось їх замінити на інші, більш якісні».

Для таких кардинальних змін в Палаці спорту задіяні як міські бюджетні, так і залучені кошти. Нині місцева влада шукає резерви для закінчення ремонтних робіт – бере участь у проектах міжнародних організацій.

Приємна новина є і для людей з обмеженими можливостями – саме для них у Палаці передбачено вільний доступ (зроблені пандуси) та облаштовані зручності (санвузол).

У міському спортивному осередку є задумки і щодо появи нових секцій фізкультурно-оздоровчого напрямку.

Отже, за планом, з нового навчального року всі спортивні секції повернуться додому – у відремонтований Палац спорту, а у прихильників здорового способу життя Добропілля, нарешті, з’являться можливості для покращення свого здоров’я.

 

За матеріалами газети «Новий шлях»

 
15.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах