Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WPKA

11-12 березня в Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WPKA.

У змаганнях взяли участь 110 спортсменів у віці від 7 до 30 років з трьох клубів Краматорська, двох клубів Костянтинівки, Маріуполя, Новогродівки, Новоселівки (Слов’янський район), Сєвєродонецька (Луганська область).

Змагання проходили за такими розділами кікбоксингу, як семі-контакт, лайт-контакт, фул-контакт, лоу-кік та хард-боксинг.

Спортсмени, які стали кращими, були нагороджені медалями та грамотами, а за друге місце – грамотами Донецької обласної асоціації кікбоксингу.

Перше загальнокомандне місце серед п’яти міст посіли кікбоксери з Краматорська. У їх активі – 39 золотих медалей, серед яких представники с/к «Лідер» завоювали 32 золотих медалі (тренер Сергій Лук’янченко), МК ДДМА – 5 золотих медалей (тренер Сергій Чмихов), с/к «Атака» – 2 золотих медалі (тренер Володимир Чередниченко).

Друге місце в загальнокомандному заліку посіли кікбоксери з Новогродівки, які отримали 27 золотих медалей (тренер Ігор Пашинський), третє місце – із Сєвєродонецька (Луганська область) з 13 золотими медалями.

За підсумками змагань буде сформована збірна команда Донецької області для участі в чемпіонаті України: серед дітей, юнаків та юніорів – у квітні в Харкові, серед дорослих спортсменів – у травні у Львові.

 
14.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах