Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відродження футбольних традицій міста Добропілля

На базі спорткомплексу міста Білозерське був проведений турнір з футзалу серед ветеранів старше 35 років. 

Турнір привернув до себе багато уваги. До того ж, слід відмітити, що змагання серед цієї вікової категорії не організовувались у Добропіллі майже два десятиріччя.

Але, хто ж краще та вражаюче, ніж ветерани - прихильники здорового способу життя, особистим прикладом продемонструють підростаючому поколінню любов до спорту та прекрасну фізичну форму!

Такий спортивний азарт та завзятість чоловіків Добропілля, Білозерська та Новодонецька не залишили байдужим нікого з уболівальників.

А після того, як заступник Добропільського міського голови Олексій Галицький, гравець новодонецької команди, використавши технічні  футбольні напрацювання тричі влучно вразив ворота суперників, мабуть і самий пасивний мешканець Добропільщини задумається про необхідність займатися спортом.

Команда-переможниця Добропілля стала володарем перехідного Кубку за перше місце, а новодонецькі ветерани - за друге місце отримали спеціальні призи.

За ініціативи учасників, організаторів та вболівальників змагань прийнято рішення проводити такі цікаві турніри традиційно.

 
09.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах