Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмутському районі відбулось засідання Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту

3 березня 2017 року в Бахмутському районі було проведено засідання Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту при Артемівській райдержадміністрації.

На порядку денному було розглянуто питання «Про підсумки виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Артемівському районі на 2013-2016 роки». З інформацією присутніх ознайомила завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Тишакова.

По другому питанню «Про Регіональний план заходів на 2017 рік щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» в Донецькій області» виступила заступник голови райдержадміністрації Лариса Герасимова.

Третім було розглянуто питання затвердження проекту Плану заходів на 2017 рік щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» в Бахмутському районі.

Члени Координаційної ради в цілому підтримали запропоновані заходи, висловивши свої доповнення і зауваження до зазначеного проекту Плану заходів.

 
06.03.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах