Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ прийняв обласні змагання з кікбоксингу WAKO

З 18 по 19 лютого в Краматорську проходив відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків, дівчат 1999-2010 років народження та дорослих (північна зона), паралельно із яким відбувся чемпіонат обласної ДЮСШ з кікбоксінгу.

Позмагатися в силі та витривалості приїхали більш ніж 200 спортсменів із 10 міст Донецької області: Покровська (вихованці тренерів Миколи Колесникова, Романа Незнахіна, Володимира Стоволоса, Филипа Тищенка), Краматорська (тренери – Сергій Гаюн, Максим Тендітний), Новогродівки (тренер – Ігор Пашинський), Лиману (тренер – Павел Дерев’янко), Торецька (тренер – Віталій Лі), Маріуполя (тренер – Руслан Осіпов), Костянтинівки (тренери – Денис Харькін, Ігор Донцов), Мирнограда (тренер – Віталій Степченко), Родинського (тренер – Сергій Гоголенко), Слов’янська (тренери – Денис Литвиненко, Андрій Безуглий, Сергій Богович, Володимир Рюмін, Анатолій Анашкін).

На урочистому відкритті змагань були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, віце-президент федерації кікбоксингу Донецької області, в.о. директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Микола Колесников, директор ДЮСШ Краматорської міської ради Дмитро Леонов.

Володимир Мицик побажав учасникам продемонструвати свою найкращу майстерність і, не зважаючи на проміжні результати, йти до своєї чемпіонської мети. Він нагадав, що змагання є відбірковими до Кубку України з кікбоксингу WAKO в розділі лоу-кік, який пройде 24-26 лютого в Хмельницькому, та побажав представникам Донеччини на цьому турнірі гідно представити честь регіону.

За підсумками чемпіонату Донецької області кращою в загальному заліку стала команда Покровська, друге місце посіли кікбоксери Лиману, третє – Слов’янська. Спортсмени були нагороджені медалями та грамотами.

Додамо, що змагання чемпіонату Донецької області з кікбоксингу WAKO (південна зона) пройдуть 11-12 березня в Кураховому.

 

 
21.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах