Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У комічний футбол грали в Слов’янську

20 лютого Слов’янській міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі спільно з Центром культури та довкілля був проведений цікавий, веселий та захоплюючий захід «Комічний футбол». Основна його мета – у ігровій формі долучити маленьких слов’янців до занять спортом.

На полі зустрілися команди «Супер бутси» (вихованці відділення футболу КПНЗ «Міська КДЮСШ») та «Мультяшки» (актори КЗ «Центр культури та довкілля»), останні були одягнені в лялькові яскраві костюми.

На початку заходу ведуча провела жваву розминку для маленьких глядачів, а потім, власне, і розпочалася весела та насичена позитивними емоціями гра. У якості вболівальників на неї були запрошені молодші школярі загальноосвітніх шкіл № 11 та 19.

За результатами «поєдинку» перемогу з рахунком 7:5 у розіграші післяматчевих пенальті здобула команда футболістів міської КДЮСШ.

По завершенню заходу учні загальноосвітніх шкіл № 11 та 19 отримали сувеніри, солодкі подарунки та футбольні м’ячі від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради і КПНЗ «Міська КДЮСШ».

Також усі охочі мали змогу сфотографуватися на пам’ять з улюбленими «мультяшними» героями.

 
21.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах