Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські баскетболісти увійшли до вісімки кращих у Вищій лізі

17 і 18 лютого в Сумах пройшли чергові матчі чемпіонату України з баскетболу (Вища ліга), де МБК «Маріуполь» зустрічався з місцевим БК «СумДУ».

Ці поєдинки були для маріупольських баскетболістів заключними в рамках першого етапу змагань.

Визначального турнірного значення для команди Сергія Заваліна матчі не мали, тому тренерський штаб «левів» надав ігрову практику резервістам: значні відрізки часу на паркеті провели Іван Єрьомін, Микита Бибиков і Іван Білюк. Це і позначилося на результаті – у першому матчі наші спортсмени зазнали поразки з рахунком 70:74. Найрезультативнішим гравцем зустрічі з 23 очками в активі став захисник МБК «Маріуполь» Євген Бумбур.

І все ж, перший етап чемпіонату вищої ліги МБК «Маріуполь» завершив перемогою – у другому поєдинку сумчани поступилися 74:71. Програвши першу половину зустрічі з різницею в 11 очок, маріупольська команда змогла уникнути поразки в основний час завдяки серії влучень з далекої дистанції в четвертій чверті, і лише одного разу пропустила з гри в додатковій п’ятихвилинці. Найрезультативнішим гравцем зустрічі з 20 очками в активі знову став захисник МБК «Маріуполь» Євген Бумбур.

Таким чином, незалежно від результатів решти матчів першого етапу чемпіонату Вищої ліги МБК «Маріуполь» посяде третє місце в групі 1 і продовжить боротьбу за медалі в топ-вісімці.

За попередньою інформацією, перший спарений тур другого раунду чемпіонату Вищої ліги пройде 11-12 березня.

 
20.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах