Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці відбувся традиційний хокейний турнір «Золота шайба Донбасу»

17 та 19 лютого на дружківській Льодовій арені «Альтаїр» проходив третій регіональний турнір з хокею «Золота шайба Донбасу», організований дитячо-юнацькою спортивною школою ХК «Донбас».

У змаганнях взяли участь команди двох вікових категорій: старша – 2006-2007 років народження, молодша – 2008-2009 років народження. Юні хокеїсти представляли чотири міста – Дружківку, Краматорськ, Костянтинівку, Слов’янськ.

Турнір пройшов у два етапи – груповий і плей-офф раунд. А переможцями в двох категоріях стали вихованці з Дружківки, які виграли всі чотири зустрічі. У фінальних поєдинках старша команда номінальних господарів взяла верх над однолітками з Костянтинівки, а молодша виявилася кращою за представників Слов’янська.

Без медалей не залишилися і краматорчани. Команда, що складається з хокеїстів 2008-2009 років народження, у грі за «бронзу» обіграла Костянтинівку. У матчі за третє місце у віковій категорії 2006-2007 року народження перемогли діти зі Слов’янська.

На церемонію нагородження кращих спортсменів приїхав начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

«Вітаю юних спортсменів-учасників турніру «Золота шайба Донбасу». Незважаючи на результати сьогоднішніх ігор, кожен із вас вже є переможцем. Ви молодці! Продовжуйте тренуватися, грати і прагнути до основної команди клубу, - побажав хокеїстам Володимир Мицик. - Хочу висловити подяку ХК «Донбас» за підтримку і розвиток хокейних традицій регіону. Упевнений, що хокейне майбутнє нашої країни стоїть за хлопцями, яких ми бачимо зараз на льоду».

Черговий дитячий хокейний турнір «Золота шайба Донбасу» завершено, але вже дуже скоро в Дружківці стартують ігри щорічного чемпіонату Дитячої хокейної ліги серед команд ДЮСШ ХК «Донбас».

 

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
20.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах