Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ прийняв всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

18-19 лютого в Краматорську пройшов ХVI всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений річниці виводу військ з Афганістану.

18 лютого на базі спортивного комплексу «Спринт» дитячо-юнацької спортивної школи № 1 зібралися 144 спортсмени 2003 року народження та молодше. Борці представляли 11 міст двох регіонів: Бахмут, Краматорськ, Мирноград, Слов’янськ, Селидове, Торецьк, Українськ (Донецька область), Краснопавлівка, Куп’янськ, Лозова та Панютіно (Харківська область).

На відкритті змагань юнаків і дівчат привітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор краматорського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», учасник бойових дій в Афганістані Олександр Мілентєєв, директор міської ДЮСШ № 1 Анатолій Лепков.

- Ми раді бачити таку велику кількість учасників традиційного, 16-го за ліком, турніру з вільної боротьби, які зібралися в одному залі попри складний час. Маємо надію, що кожен із вас, незважаючи на результати цих змагань, продовжуватиме тренуватися та досягати нових перемог, рівняючись на видатних борців нашої країни, - зазначив Володимир Мицик.

За підсумками турніру найбільше переможців вагових категорій опинилося серед краматорчан – 6 чоловік: Єлизавета Виноград (34 кг), Єлизавета Зубкова (вагова категорія 40 кг), Микита Карпенко (32 кг), Данило Карпенко (59 кг), Денис Лисенко (66 кг), Яків Мушка (73 кг).

Три чемпіона – серед спортсменів Панютіно, по два – зі Слов’янська, Торецька, Куп’янська, по одному – з Лозової, Краснопавлівки.

19 лютого в рамках турніру відбулося офіційне відкриття спортивного клубу «Спартак», де боролись найменші спортсмени віком 6-8 років.

 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
20.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах