Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» обіграв на виїзді «Кременчук»

15 лютого в центральному матчі 36-го туру Української хокейної ліги «Донбас» на виїзді обіграв «Кременчук».

Стартовий відрізок для команди Сергія Вітера видався непростим – уже на другій хвилині удача підморгнула Кирющенкову, який кидком від лівого борту якимось дивом потрапив точно в дальній кут воріт – 1:0. Подвоїти перевагу господарі могли, отримавши чисельну перевагу – «5х3», однак гості з потужним спуртом суперника впоралися.

Друга 20-хвилинка вийшла по-справжньому видовищною, а за результативністю перевищила сім попередніх зустрічей цих команд. У «Донбасу» роль першої скрипки виконав габаритний захисник Олександр Сирей. Спочатку він реалізував розіграш атаки за участю Кугута і Рамазанова, а потім вдало потужно вистрілив після передачі Побєдоносцева.

Щоб прийти в себе, господарям знадобилося трохи більше хвилини – Гніденко відновив рівновагу в рахунку, а Гаврик вдруге у грі вивів «Кременчук» вперед. Ще одну шайбу у ворота команди Підгурського забив Артем Бондарєв, який сильно і точно кинув від синьої лінії.

На другу перерву донеччани цілком могли піти в якості лідера – фантастичний по виконанню гол, та ще й у меншості, забив Микита Буценко. Кращий бомбардир сезону-2015/16 продемонстрував завидну швидкість, прорвавшись до воріт, а потім, уклавши на лід Захарченка, з незручної руки відправив шайбу у сітку воріт – 4:3.

Виручив господарів Кирющенков, який оформив у матчі дубль.

Відзначимо, що з 33-ї хвилини ворота «Донбасу» захищав Богдан Дьяченко, який замінив Євгена Царегородцева, що отримав пошкодження.

Втретє гостей вивів вперед Олег Шафаренко, який реалізував чисельну перевагу – 5:4. Як результат, «Донбас» здобув важливі три очки, порівнявшись у турнірній таблиці з «Кременчуком».

Українська хокейна ліга. 36 тур

«Кременчук» Кременчук – «Донбас» Донецьк – 4:5 (1:0, 3:4, 0:1)

Шайби: 1:0 Кирющенков (Кіча), 1:22, 1:1 Сирей (Кугут, Рамазанов), 20:42-біл, 1:2 Бондарєв (Єгоров), 22:16 2:2 Гніденко (Кирющенков), 23:54, 3:2 Гаврик, 30:42, 3:3 Сирей (Побєдоносцев), 41:07-біл., 3:4 Буценко (Кугут), 32:58-мен, 4:4 Кирющенков (Ігнатенко), 36:40, 4:5 Шафаренко (Рамазанов, Кугут), 53:36-біл.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
16.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах