Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Самбісти Донеччини здобули 6 медалей на чемпіонаті України в Одесі

З 2 по 5 лютого в Одесі пройшов чемпіонат України з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку.

У турнірі, який має статус відбіркового до юнацької та юніорської збірних, взяли участь понад 400 спортсменів з 21 регіону країни.

У перший же день змагань до скарбнички збірної команди Донецької області потрапили дві бронзові нагороди: у категорії старших юнаків до 18 років (70 кг) відзначився Олег Платонов зі Слов’янська, третьою в категорії дівчат до 18 років (65 кг) стала Арина Таран з Краматорська.

Другий день змагань також склався вдало для нашої команди. У категорії до 87 кг друге місце посів Андрій Чичин зі Слов’янська, а третю сходинку в цій же категорії зайняв Данило Пацура. Також у категорії юніорів (бойове самбо) бронзовим призером у вазі 62 кг став Владислав Шульга.

На завершення виступу збірної Донеччини свою майстерність продемонстрував краматорчанин Роман Трохимчук – майстер спорту України, переможець та призер чемпіонатів України 2016 року, який здобув «золото» у категорії юніорів (бойове самбо) до 100 кг.

 
08.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах