Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькій області діють 55 спортшкіл: оновлені контактні дані

Шановні відвідувачі сайту управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації – спеціалісти галузі, спортивні ЗМІ і всі прихильники здорового способу життя!

Пропонуємо Вашій увазі оновлену дислокацію дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) і спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву (СДЮШОР) регіону станом на 31 грудня 2016 року.

На сьогоднішній день на території Донецької області, що підконтрольна українській владі, здійснюють свою діяльність 55 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Серед них 43 ДЮСШ засновані міськими та районними радами. Оперативне управління діяльністю 26 шкіл, що є об’єктами комунальної власності, передано до структурних підрозділів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, оперативне управління 17 ДЮСШ, що є об’єктами комунальної власності, передано до структурних підрозділів управління освітою.

Засновниками інших 12-ти ДЮСШ у регіоні є: 4-х – Донецька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна», 4-х – Донецька обласна організація ФСТ «Колос» і ще 4-х – профкоми підприємств (Маріупольського торгівельного порту м. Маріуполь, ПАТ «Енергомашспецсталь» м. Краматорськ, шахти «Україна» м. Українськ в/о «Селидіввугілля» та спортивний клуб «Хокейний клуб «Донбас»).

З контактними даними спортивних шкіл Донеччини можна ознайомитися в прикріпленому файлі або в розділі сайту "ДЮСШ Донецької області".


Дислокація ДЮСШ і СДЮШОР Донецької області (станом на 31.12.2016)

 
09.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах