Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дмитро Кірпулянський обраний головою комісії атлетів федерації сучасного п’ятиборства України на наступний олімпійський цикл

4 лютого в Києві відбулося засідання спортсменів-членів комісії атлетів федерації сучасного п’ятиборства України (ФСПУ) за участю голови комісії атлетів Національного олімпійського комітету України Олени Говорової.

На засіданні був заслуханий звіт голови комісії атлетів ФСПУ про діяльність комісії у звітний період 2013-2016 роки. Було розглянуте та затверджене нове Положення про Комісію атлетів ФСПУ, а також обрані члени та новий керівний склад комісії.

Після запеклих дебатів головою комісії атлетів федерації сучасного п’ятиборства України на наступний олімпійський цикл був обраний представник Донеччини, Заслужений майстер спорту України Дмитро Кірпулянський.

Для довідки

Дмитро Костянтинович Кірпулянський народився 2 червня 1985 року в місті Макіївка Донецької області. Заслужений майстер спорту України з сучасного п’ятиборства.

Почав тренуватися з 10 років у СДЮШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону. Перший тренер – Людмила Василівна Третяк. Особисті тренери – Олександр Іванович Пауков, Костянтин Леонідович Кірпулянський, Віталій Андрійович Мезенцев.

Закінчив Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки з червоним дипломом. Освіта вища: Донецький національний медичний університет ім. М.Горького.

Учасник XXIX Олімпійських ігор у Пекіні (9 місце), XXX Олімпійських ігор у Лондоні. Дворазовий чемпіон Європи серед юніорів (2005 і 2006 рр.), бронзовий призер чемпіонату світу 2009 р., чемпіон світу в міксті (Москва, 2011 р.), чемпіон Європи в естафеті (Великобританія, 2015 р.), призер чемпіонатів світу та Європи, етапів Кубку світу, багаторазовий чемпіон України.

 
08.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах