Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську після ремонту відкрили спортзал у міській КДЮСШ

3 лютого в Слов’янську відбулося відкриття після ремонту спортивного залу комунального позашкільного учбового закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

Уперше за весь час існування спортивної школи з міського бюджету були виділені гроші на ремонт і придбання спортивного інвентарю та обладнання – килим для вільної боротьби з покришкою, комплект матів татамі для дзюдо, футзальні ворота, електронні табло для боротьби, спортивний інвентар для здійснення тренувальних занять з футболу, легкої атлетики, боксу, дзюдо, вільної боротьби, шафи в роздягальні, тощо. У процесі – виготовлення баскетбольних щитів і придбання волейбольних стійок.

У цілому на ремонт спортивної школи було витрачено:

1189,4 тис. грн. – на ремонтні роботи;
486,2 тис. грн. – на придбання спортивного інвентарю та обладнання;
171,1 тис. грн. – на придбання меблів, господарських товарів, оргтехніки.

На святі були присутні вихованці цієї спортивної школи, тренерський склад, батьки, а також почесні гості: Слов’янський міський голова Вадим Лях, Герой України, багаторазовий переможець і призер Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи з плавання, депутат міської ради Віктор Смирнов, президент федерації вільної боротьби Слов’янська, депутат міської ради Юрій Кононенко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міської ради Олександр Міщенко, президент Донецької обласної федерації дзюдо Дмитро Ігнатенко, переможець і призер чемпіонатів світу та Європи з самбо і дзюдо серед ветеранів Георгій Пишняк,.

Міський голова підкреслив, що перша черга робіт з ремонту спортивної школи виконана, але у планах на 2017 рік – їх продовження: заміна підлоги в спортивному залі і ремонт у залі для вільної боротьби. На ці види робіт уже розроблені проектно-кошторисні документації.

Урочиста частина заходу завершилася показовими виступами вихованців відділень спортивної школи з вільної боротьби, дзюдо, футболу та боксу.

Після цього відбулися змагання з вільної боротьби та дзюдо серед спортсменів КДЮСШ. Їх переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та сувенірами.

 
 
 
07.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах