Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У рамках Всеукраїнських змагань на призи братів Василя і Сергія Бубки в Донецьку відбувся чемпіонат України зі стрибків з жердиною

7-8 лютого в манежі «Донецьк» пройшли Всеукраїнські змагання на призи братів Василя і Сергія Бубки, в програмі яких відбувся чемпіонат України зі стрибків з жердиною.

Переможно завершили змагання представники СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки: Георгій Биков подолав планку на висоті 5 м 20 см, а Ользі Зюзіній для перемоги вистачило стрибка на висоті 4 м 10 см.

Усього ж на старт турніру вийшли 247 учасників з міст і районів Донецької області, а також спортсмени з Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Хмельницької, Полтавської областей, м. Києва та АР Крим, а також гості з Росії, що представляли Ставропольський край і Білгородську область.

Високі особисті результати показали: серед дорослих - Тетяна Куролесова (Ставрополь) 3 м 80 см, серед молоді - Ксенія Черткошвілі (Донецьк) - 4 м 10 см. Серед чоловіків лідирували росіяни - Денис Бердніков та Денис Реутов, що показали однаковий результат - 4 м 80 см.

Серед найбільш юних - хлопчиків і дівчаток 1998 року народження і молодше - перемогу святкував донеччанин Олексій Смахтін - 4 м, на другому місці опинився представник Харкова Тарас Шевцов - 3 м 90 см, на третьому - Єгор Місяць (Донецьк) - 3 м 80 см.

Учасників привітали легендарні брати Василь і Сергій Бубка, а також гості змагань - представники IAAF, Національного Олімпійського комітету України, Федерації легкої атлетики України.

 
11.02.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах