Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзалістки Лиману перемогли на відкритій першості в Сіверську

У спортивно-оздоровчому комплексі «Доломітник» міста Сіверськ Бахмутського району відбулася відкрита першість міста з футзалу серед команд дівчат на призи голови Бахмутської районної ради Євгена Пластуна.

Змагання пройшли за коловою системою в одне коло, за підсумками яких у фінальному матчі зустрілися дві команди з Лиманщини «Багіра»-ДЮСШ та «Терняночка», і перші здобули переконливу перемогу – 5:1.

У грі за третє місце переможницями виявилися дівчата з «Доломітника», які обіграли суперниць із СК «Сіверськ» – 5:4.

Суддівською колегією було визначено кращих гравців у номінаціях: воротар – Юлія Коваленко, захисник – Софія Скицька, нападник – Альбіна Юденко, універсальний гравець – Аліна Бундюк (усі є представницями команди «Багіра»-ДЮСШ).

Переможців та призерів нагороджено грамотами, медалями та призами організаторів змагань. По закінченню спортивних баталій для дівчат-учасниць футзального дійства було організовано відпочинок у прекрасному плавальному басейні.

Того ж дня команда старших дівчат «Багіра»-ДЮСШ у рамках підготовки до відбіркових змагань чемпіонату України та Донецької області зіграли товариський матч проти збірної уболівальників міста Сіверськ, у якому спортсменки Лиману перемогли з рахунком 7:6.

 
02.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах