Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську стипендію міської ради отримуватимуть 28 спортсменів

1 лютого відбувся урочистий захід з відзначення провідних і перспективних спортсменів Слов’янська, яким у 2017 році призначена стипендія міської ради.

На початку заходу стипендіатів та всіх присутніх привітали міський голова Вадим Лях, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міськради Олександр Міщенко та Герой України, багаторазовий переможець і призер Паралімпійських ігор з плавання, депутат міської ради Віктор Смирнов. Вони висловили подяку спортсменам та їх тренерам за щоденну кропітку роботу, результатами якої є перші місця на чемпіонатах різного рівня, та побажали не зупинятися на досягнутому, а й надалі прославляти Слов’янськ, Донецьку область та Україну на спортивній арені. Віктор Смирнов відзначив, що з боку депутатського корпусу і надалі буде надаватися підтримка для розвитку фізичної культури та спорту в місті.

Усього 28 спортсменів Слов’янська отримали сертифікати на стипендію у 2017 році:

- 16 спортсменів з олімпійських видів спорту (боротьба вільна, боротьба греко-римська, дзюдо, легка атлетика, сучасне п’ятиборство, футбол);

- 8 спортсменів з неолімпійських видів спорту (авіамодельний спорт, боротьба самбо, рукопашний бій, хортинг);

- 4 спортсмени з інвалідністю (академічне веслування, пауерліфтинг).

Розмір стипендій становитиме від 400 до 1600 гривень на місяць. Загалом у 2017 році фонд стипендії міської ради складає понад 207 тисяч гривень – це в 10 разів більше, ніж на початок 2016 року.

 

 
02.02.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах