Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Збройних сил України в Торецьку відбулися змагання серед студентів

З метою виховання в учнів патріотизму, відданості та готовності до захисту Батьківщини, підвищення престижу служби в Збройних силах України, збереження авторитету, високого професіоналізму, боєготовності і кращих традицій українських військовослужбовців, з нагоди 25-ї річниці з Дня створення ЗСУ на базі професійного ліцею Торецька пройшли спортивні змагання.

На старт вийшли команди групи 12 «Електрогазозварник, контролер зварювальних робіт» і групи 15 «Слюсар з ремонту автомобілів, рихтувальник кузовів, газозварник». Кожна команда складалася з 5 хлопців.

Програма змагань була досить насиченою. Першим завданням було представлення команд. Учасникам запропонували цікаві, іноді дуже непрості конкурси: пересування на полі бою, комплексна вправа на силу, одягання протигаза, армійський жим, перетягування канату, накладання джгута, перев’язка, накладання шини.

Усі етапи захоплюючих змагань проходили в напруженій боротьбі, за активної підтримки вболівальників. Зрештою, кращою стала команда групи 15. Хлопці зрозуміли – щоб завоювати перемогу, мало бути просто фізично сильним, необхідно при цьому володіти достатньою рішучістю, силою волі, бути організованим і зібраним, спритним і кмітливим.

Учасники були нагороджені почесними грамотами, отримали подарунки, здобули відмінний заряд бадьорості і море позитивних емоцій.

 
16.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах