Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську обговорили нагальні питання розвитку фізичної культури та спорту в місті

21 грудня відбулось засідання координаційної ради з питань подальшого розвитку фізичної культури та спорту в місті Слов’янську.

Участь у нараді взяли: заступник міського голови Юрій Підлісний, депутати Слов’янської міської ради Юрій Кононенко, Максим Флерко, Сергій Савченко, Сергій Пустовіт, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Олександр Міщенко, декан факультету фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету Олександр Холодний, а також керівники комунальних спортивних закладів, спортивних клубів і громадських організацій, представники спорту ветеранів міста.

На порядку денному розглядали три основних питання.

Перше з них – підведення підсумків міської спартакіади серед працівників підприємств, установ та організацій у 2016 році. Так, протягом року були проведені змагання з волейболу, шахів, баскетболу, настільного тенісу, міні-футболу та бадмінтону. За їх підсумками найбільше очок здобула команда ПАТ «Бетонмаш», другим став колектив ТОВ «Тіара», третім – ПАТ «Слов’янський машинобудівний завод». Керівники підприємств отримали відповідні грамоти.

Другим питанням порядку денного було призначення стипендій міської ради для провідних та перспективних спортсменів у 2017 році. Із 43-х поданих кандидатур на здобуття стипендії, за результатами голосування членів координаційної ради, було обрано 28 атлетів: 16 – з олімпійських видів спорту, 8 – з неолімпійських видів спорту, 4 – особи з інвалідністю. Відповідно до результатів участі у змаганнях протягом року, що минає, спортсмени отримуватимуть від 400 до 1600 гривень на місяць. Загальний фонд стипендій міської ради для атлетів Слов’янська на наступний рік складає понад 207 тисяч гривень. 

Наприкінці засідання члени координаційної ради прийняли до відома інформацію Олександра Міщенка, який доповідав по третьому питанню порядку денного – «Про хід виконання рішення міської ради від 20.04.2012 № 13-ХХV-6 «Про затвердження Цільової програми розвитку фізичної культури та спорту в м. Слов’янську на 2012-2016 роки» у 2016 році».

Учасники координаційної ради визнали роботу профільного відділу задовільною, а також рекомендували клопотати перед міською радою про збільшення фінансування на проведення міських спортивних заходів та на відрядження слов’янських спортсменів на обласні, всеукраїнські та міжнародні змагання.

 
25.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах