Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фонд Бориса Колеснікова та ХК «Донбас» привітали 58 000 дітей Донеччини з Днем Святого Миколая

У День святого Миколая 58 000 школярів і педагогів Донецької області отримали від благодійного Фонду Бориса Колесникова солодкі подарунки. До щорічної соціальної ініціативи приєдналися також гравці хокейного клубу «Донбас».

У цілому офіційні делегації об’їхали 150 шкіл, інтернатів і дитбудинків Краматорська, Покровська, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Святогірська, Миколаївки, Покровського і Костянтинівського районів, відвідали тематичні ранки, провели автограф- і фотосесії.

Заряд позитиву від спілкування з дітьми отримали і зірки хокею – Віктор Захаров, Олександр Побєдоносцев, Денис Кочетков, Микита Буценко, Всеволод Толстушко, Денис Петрухно, Володимир Чердак, Ігор Кугут, Роман Благой та інші. Вони з радістю поділилися з молодим поколінням спогадами зі шкільного життя, провели майстер-класи.

Нагадаємо, благодійний Фонд і хокейний клуб систематично реалізують програми, спрямовані на підтримку дітей Донецького регіону. У їх числі – привітання першокласників з Першим вересня і Новим роком.

 

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
22.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах