Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На «Спортивному сузір’ї – 2016» вшанували спортсменів Донецької області

15 грудня в Києві відбулася традиційна церемонія вшанування найкращих спортсменів та тренерів України «Спортивне сузір’я – 2016».

На свято завітали віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк.

Номінантом на нагороду «Рекордсмен року» став пауерліфтер з Краматорська Олексій Бичков, який на чемпіонаті світу, що проходив 14-19 листопада в Орландо (США), встановив новий світовий рекорд за сумою триборства (1125 кг – на 30 кг більше, ніж попередній 2015 року, який належав також Бичкову). Додамо, що перемогу в цій номінації здобула пауерліфтерка Лариса Соловйова родом з Полтави, яка є автором трьох світових рекордів на цій же світовій першості.

Ще один спортсмен Донеччини – Кирило Лиходід – у складі збірної команди України з волейболу U-20 став переможцем у номінації «Прорив року». Нагадаємо, вітчизняні волейболісти у вересні поточного року здобули срібні медалі чемпіонату Європи серед молоді. Нагороду в номінації «Прорив року» отримав президент Федерації волейболу України Михайло Мельник.

До участі в урочистій церемонії були запрошені переможці та призери Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських та Всесвітніх ігор, чемпіонатів світу та Європи, рекордсмени міжнародних змагань, найкращі тренери, представники спортивних федерацій, ветерани спорту.

 

 
18.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах