Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшли обласні змагання з карате кіокушинкайкан

11 грудня в спортивному комплексі Донбаського державного педагогічного університету відбувся чемпіонат Донецької області з карате кіокушинкайкан у розділах «куміте» та «ката» серед юнаків, дівчат та дорослих, а також першість Донецької області з карате кіокушинкайкан пам’яті О.Гетьманського серед початківців «Надії Кіокушин».

Перед стартом турніру старші інструктори Української асоціації карате кіокушинкайкан та члени збірної команди України продемонстрували присутнім техніку роботи з традиційною зброєю та «тамешиварі» – техніку розбивання твердих предметів незахищеними частинами тіла. Останнє викликало бурхливі оплески спортсменів та численних глядачів.

На урочистій церемонії відкриття обласного чемпіонату спортсменів привітали почесні гості: президент Української асоціації карате кіокушинкайкан Сергій Лук’янчиков, депутати міської ради Микола Батечко та Ольга Горбунова, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, проректор Донбаського педагогічного університету Володимир Проскунін.

Усього участь у змаганнях взяли 59 спортсменів з 6-ти команд Донецької області (Слов’янськ, Вугледар, Авдіївка, Покровськ, Краматорськ, ДОФКК) та команди міста Київ.

Господарі чемпіонату, слов’янські спортсмени, вибороли 7 золотих, 5 срібних та 4 бронзових медалі. Представники Вугледару здобули 4 золоті, 4 срібні та 2 бронзові нагороди, Авдіївки – 4 золоті, 3 срібні та 3 бронзові.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками.

Змагання відбулися за підтримки народного депутату України Юрія Солода, відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та Всеукраїнської асоціації карате кіокушинкайкан.

 

 
14.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах