Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відсвяткували Всесвітній день футболу

10 грудня в спортивному корпусі Донбаського державного педагогічного університету відсвяткували Всесвітній день футболу.

Учасниками турніру з міні-футболу серед дитячих команд (2008-2009 р.н.) стали 4 команди: КПНЗ «Міська КДЮСШ - «Словхліб» (м. Слов’янськ), ДЮК «Авангард» (м. Краматорськ), ДЮСШ «Колос» (Слов’янський район) та ДЮСШ «Колос» (Костянтинівський район).

У підсумку, кращими стали представники Костянтинівського району, які здобули три впевнені перемоги: з рахунком 8:1 – над командою «Міська КДЮСШ - «Словхліб», 4:1 – ДЮК «Авангард», 5:0 – ДЮСШ «Колос» (Слов’янський район).

Друге місце посіли юні спортсмени ДЮК «Авангард» (м. Краматорськ), третє – «Міська КДЮСШ» «Словхліб» (м. Слов’янськ).

Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітав віце-президент федерації футболу Донецької області Олег Зубарев:

- Сьогодні ви тільки-но робите свої перші кроки у футболі, і судячи з результатів – ці кроки дуже вдалі. Попереду у вас багато часу для тренувань, нових турнірів і змагань, на яких будуть і гучні перемоги, і поразки. Головне – щоб ви пам’ятали, що футболісти, які грають у найвідоміших футбольних клубах України, Європи та світу, теж колись починали з подібних турнірів. Наполегливо тренуйтеся, і ви обов’язково досягнете своєї футбольної мрії! – сказав Олег Зубарев.

Переможці та призери були відзначені кубками, грамотами та медалями, а всі команди-учасники отримали солодкі подарунки від федерації футболу Донецької області.

Після завершення дитячого турніру відбувся матч чемпіонату Донецької області з міні-футболу. У цей день зустрілися студенти Донбаського державного педагогічного університету та старша команда «КПНЗ «Міська КДЮСШ - «Словхліб», і перемогу з рахунком 12:10 святкували студенти ДДПУ.

 
13.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах