Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболістки з Родинського виграли турнір пам’яті Миколи Дьяченка

10-11 грудня в Кураховому пройшов турнір з волейболу серед дівчат 2000 року народження та молодше пам’яті колишнього директора Курахівського спортивного комплексу Миколи Дьяченка.

На змагання з’їхалися команди з п'яти міст Донецької області: Бахмута, Курахового, Родинського, Мар’їнки і Покровська. Волейболістки грали два дні за коловою системою, зустрічі складалися з 3 партій до 25 очок.

Дівчата Родинського і Покровська в черговий раз довели свою силу, розгромивши всіх суперниць і зустрівшись у боротьбі за перше місце між собою.

За підсумками турніру кращою стала команда Родинського, яка виступала в такому складі: Анастасія Кірпікіна, Марія Верблюдова, Влада Сіренко, Юлія Лаленко, Карина Калибаєва, Анастасія Солод, Анастасія Сергейчик, Анастасія Гайдук (тренери Микола Ляшенко і Любов Ляшенко).

Покровськ на змаганнях представляли: Ганна Корівка, Альона Горькова, Ольга Антоненко, Анастасія Зеркаль, Тома Машталер, Анастасія Корольова, Катерина Воскобойник, Софія Горбань (тренер Лілія Борисенко).

За підсумками змагань команди були нагороджені кубком, грамотами та тортами.

 
13.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах