Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донеччину повернулися обласні змагання зі спортивної гімнастики

8-10 грудня в Краматорську пройшов відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивної гімнастики.

Змагання прийняв оновлений зал ДЮСШ № 2 – найпершої спортивної школи в місті, яка в березні 2016 року відсвяткувала свій 65-річний ювілей. Ремонтні роботи тут проводилися з кінця травня 2016 року, тривали 4 місяці. Основні витрати поніс Новокраматорський машинобудівний завод, завдяки якому були закуплені і гімнастичні снаряди. Також посильну допомогу в ремонті залу надавали тренери і батьки. Повноцінні тренування зі спортивної гімнастики в краматорській ДЮСШ № 2 почалися 23 вересня.

Гімнастів на відкритті змагань привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

- Ми раді вітати вас, юних спортсменів, у знову відремонтованому гімнастичному залі, на новеньких снарядах. Донецька область славиться своїми гімнастами: Лілією Подкопаєвою, Ігорем Радівіловим – вони теж вийшли з таких змагань. Сподіваюся, що після успішних виступів на цих стартах ви будете прагнути потрапити в збірну команду України, брати участь у чемпіонатах світу і Європи та, звичайно ж, Олімпійських іграх, - сказав Володимир Мицик.

У рамках змагань за звання кращих змагалися представники Краматорська, Слов’янська, Сєвєродонецька та Києва. Усього – 44 дівчинки і 17 хлопчиків.

Відзначимо, що тиждень тому – з 1 по 3 грудня – обласні змагання зі спортивної гімнастики пройшли в Маріуполі на базі КДЮСШ № 2.

До цього востаннє чемпіонат Донецької області зі спортивної гімнастики (під назвою «Олімпійські надії») проходив у Донецьку в квітні 2014 року.

 

 
12.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах