Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську провели змагання «Козацькі розваги», присвячені Дню Збройних сил України

8 грудня в спортивному залі Слов’янського енергобудівного технікуму відбулися змагання «Козацькі розваги», присвячені Дню Збройних сил України.

Учасниками спортивного заходу стали три команди: старшокласники ЗОШ № 20 та два колективи енергобудівного технікуму – відділення електриків і будівельно-монтажного відділення.

Юнаки змагалися в естафетах, конкурсах на спритність та витривалість: їм необхідно було показати вміння рухатися, кидати і передавати м’ячі; стрибати через скакалку одночасно всією командою. Також серед випробувань – загальна естафета, біг з перешкодами, перенесення м’яча на місце, підняття штанги, акробатичні виступи.

Між естафетами танцювальні та вокальні номери демонстрували талановиті учні технікуму, а присутні глядачі забезпечували необхідну моральну підтримку учасників.

У підсумку, усі три команди стали переможцями змагань у різних першостях, і були заохочені солодкими призами від профспілкового комітету навчального закладу. А що найголовніше – протягом спортивного заходу всі учасники отримали заряд бадьорості та гарного настрою.

 

 
09.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах