Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міську спартакіаду, присвячену Дню Збройних сил України, провели в Торецьку

6 грудня в Торецьку за підтримки виконавчого органу міської ради відбулася спартакіада, присвячена Дню Збройних Сил України.

Учасників заходу зі святом привітали перший заступник міського голови Торецької міської ради Ярослав Руденко та заступник командира 45-ї окремої десантно-штурмової бригади по роботі з особовим складом В’ячеслав Вессер.

За першість змагалися: команда військовослужбовців 45-ї окремої десантно-штурмової бригади, команда працівників вугільної промисловості «Шахтар Торецька» та команда любителів спорту «Олімпік».

У рамках спартакіади відбулися змагання з міні-футболу, штовхання гирі та перетягування канату. Тривала справжня спортивна боротьба, адже в одному залі зібралися люди, які поєднують у собі мужність, доблесть та силу українських чоловіків.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку кращою стала команда військовослужбовців 45-ї окремої десантно-штурмової бригади, друге місце посів «Олімпік», третє – «Шахтар Торецька». Колективи були нагороджені кубками, дипломами та солодкими подарунками, а кожен учасник спартакіади отримав грамоту та медаль.

 
 
07.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах