Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську відбулась обласна конференція ВФСТ «Колос»

2 грудня в залі засідань Красноармійської райдержадміністрації відбулась обласна конференція Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України.

На конференції було розглянуто питання про внесення змін до статуту організації згідно нових вимог українського податкового законодавства.

Другим питання стала зміна назви деяких районних осередків організацій, пов’язана з постановою Верховної Ради України від 21.05.2016 року № 1353-VIII «Про перейменування деяких населених пунктів» на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Наприкінці конференції була проведена процедура нагородження. Кращі голови районних осередків отримали грамоти центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України за вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту у Донецькій області та сприяння успішному проведенню Всеукраїнських спортивних ігор України 2016 року.

 
06.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах