Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбасс» знову сильніший за «Кривбас»

Протягом трьох днів «Донбас» двічі обіграв «Кривбас» – у матчі 24-го туру (3 грудня) з рахунком 3:0, а в перенесеній грі 8-го туру, яка відбулася 5 грудня, – 4:1.

Поєдинок проти криворіжців став особливим для воротаря Богдана Дяченка, який вперше в поточному чемпіонаті провів 60 хвилин проти команди із зони плей-офф. І, забігаючи вперед, довіру головного тренера він виправдав. 18-річний голкіпер донеччан відбив 25 кидків господарів, пропустивши лише раз – після потужного і точного кидка Караульщука.

Порушувати традиції в зустрічах з «Кривбасом» донеччани не стали і в п’ятий раз поспіль відкрили рахунок. В один ряд з Євгеном Никифоровим (тричі забивав першим) і Віталієм Лялькою встав В’ячеслав Хакимов, який результативно підставив ключку під кидок від синьої лінії Ігоря Кугута.

Вдруге вивів донеччан уперед ще один захисник гостей Мартиньш Яковлевс. Кидок латвійця вийшов не сильним, але рикошетом від ключки захисника господарів шайба опустилася за лінію воріт. Безсилим Безхлібний виявився і у випадку з третім пропущеним голом. Ніби гарматний постріл Ігоря Кугута вийшов ще і ювелірним за точністю.

До слова, закинута шайба «сімкою» донеччан стала 100-ю для «Донбасу» в УХЛ. А за дві хвилини до кінця 101-й гол у Лізі і четвертий в матчі забив досвідчений Олег Шафаренко, продовживши переможну серію нашого хокейного клубу до восьми матчів.

«Кривбас» Кривий Ріг - «Донбас» Донецьк - 1:4 (0:1, 1:1, 0:2)

Шайби: 0:1 Хакимов (Кугут, Никифоров), 14:05-біл, 1:1 Караульщук (Макрицький, Вал.Алексюк), 30:46, 1:2 Яковлевс (Шафаренко, Єгоров), 34:31, 1:3 Кугут (Буценко), 48:14-біл, 1:4 Шафаренко (Єгоров, Кочетков), 57:42.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
06.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах