Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Соледар прийняв Кубок області з футзалу серед спортсменів з інвалідністю

2-3 грудня в Соледарі на базі СК ДП «Артемсіль» пройшов Кубок області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху та зору, присвячений Міжнародному дню інвалідів.

У змаганнях взяли участь 36 чоловік – представники Бахмута, Краматорська, Костянтинівки та збірна Донецького обласного осередку спортивної федерації незрячих України (ДОО СФНУ).

Парад підчас урочистого старту змагань відкрив в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культурі і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко. З привітаннями до Міжнародного дня інвалідів на захід також завітали: голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль» Андрій Попов, заступник директора з загальних питань ДП «Артемсіль» Вадим Зелений та президент Донецького обласного осередку спортивної федерації незрячих України Сергій Корунчак.

За підсумками зіграних матчів кращою стала команда ДОО СФНУ, яка отримала кубок. Друге місце посіли спортсмени з Краматорська, третє – з Костянтинівки. Донецьким регіональним центром «Інваспорт» переможці та призери були нагороджені грамотами.

Голова Бахмутської районної ради Євген Пластун виділив для кращих команд грошову винагороду: 1 місце – 3000 грн., 2 місце – 2000 грн., 3 місце – 1000 грн.

Змагання проводилися з метою масового залучення людей з інвалідністю до регулярних занять фізичною культурою та спортом, виявлення молодих талановитих спортсменів, поповнення збірної команди області для підготовки та участі їх у фінальних змаганнях Всеукраїнського рівня.

 
05.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах