Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Міжнародного дня інвалідів у Селидовому відбувся культурно-спортивний захід "Старти надій"

1 грудня 2016 року в Селидівській загальноосвітній школі №2 відбувся культурно-спортивний захід для дітей з обмеженими можливостями «Старти надій», присвячений Міжнародному дню інвалідів.

Почесними гостями свята стали: Селидівський міський голова Віктор Ремізов і спеціаліст громадської приймальні народного депутата України Сергія Сажка Олена Мінчукова.

Віктор Ремізов зазначив, що відзначення Міжнародного дня інвалідів – шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Він привітав дітей і побажав їм здоров’я, успіхів та миру.

Олена Мінчукова привітала всіх з початком змагань від імені Народного депутата та висловила слова великої вдячності тим, хто піклується про дітей та допомагає їм.

Не залишили байдужими та справили велике враження на присутніх концертні номери, які підготували учні ЗОШ I-III ступенів №2. Вони співали пісні і розповідали гуморески.

Також дітям було запропоновано прийняти участь у «Стартах надій».

Витягнувши різнокольорові картки із капелюха, вони розділились на команди. Організатори запропонували дітям цікаві розваги: малювання, створення відкриток, спортивні ігри. 

Наприкінці «Веселих стартів» Олена Мінчукова вручила усім солодкі подарунки, також призи для конкурсів були надані ТОВ «ЗМК» (Макаров Сергій).

Продовженням свята став візит дітлахів до кафе «Луч», в якому їх очікував благодійний обід, організований громадською організацією «Партнерство малого бізнесу м. Селидове». 

Міський голова розповів дітям, що привітати їх прийшло духовенство нашого міста. Настоятель Свято-Пантелеймонівського храму протоієрей Сергій Мітітюк побажав малюкам здоров’я та Божої благодаті.

Вихованці церковної школи привітали дітей з обмеженими можливостями віршами, після чого усім були роздані солодкі подарунки.

Єлизавета Северіна, виконавчий директор ГО «Партнерство малого бізнесу м.Селидове», висловила слова найщиріщих привітань присутнім. Приватні підприємці Лариса Лялюєва та Вадим Подоляка, які є членами громадської організації, надали свою допомогу для проведення цього заходу.

Представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) провели для дітей розважальну програму «Правила дорожнього руху».

 
03.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах