Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорчани - серед переможців та призерів "Фестивалю спринту"

26-27 листопада у Борисполі відбувся Всеукраїнський турнір з плавання серед молоді і ветеранів спорту - у форматі "Фестиваль спринту".

У Борисполі протягом двох днів, 26 і 27 листопада, плавці з України і Білорусі боролися за першість у своїй віковій категорії.

У змаганнях взяло участь 290 дітей 8-11 років і 100 дорослих. Кожен учасник плив чотири дистанції по 50 м в різних стилях (батерфляй, на спині, брас, вільний стиль) і п'яту - 100 м комплексне плавання.

Першість в змаганнях визначили по найменшій сумі витраченого часу на п'яти дистанціях. У кожній віковій категорії нагородили переможців грамотами і медалями.

 

Піднялися на п'єдестал і спортсмени Краматорська, а саме: серед молоді в категорії 25-29 років чемпіоном став Царюк Денис (м. Краматорськ), друге місце зайняв Галико Віталій (м. Бориспіль), третє місце - Самойленко Євген (м. Київ).                              

У категорії 35-39 років перемогу отримав Буханцов Олексій (м. Київ), друге місце завоював Алдохін Роман (м. Краматорськ), третє місце - Пінчук Валентин (м. Бориспіль).

У категорії 45-49 років перемогу одержав Садовський Вадим (м. Київ), друге місце - Максименко Сергій (м. Черкаси), третє місце - у краматорчанина Воротняка Олександра.

Глядачі і учасники турніру отримали колосальний емоційний заряд і незабутні враження, змагання можна було дивитись онлайн на виділеному каналі YouTube, а також на телевізійному каналі "Перший Національний".

Тренує наших плавців Фалько Людмила Іванівна.

Побажаємо їм нових перемог!

 
02.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах