Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В селі Кременівка урочисто відкрито відремонтований спортивний зал

26 листопада – знакова спортивна подія для Нікольського району.

Саме в цей день відбулося урочисте відкриття відреставрованого спортивного залу в селі Кременівка. Як довго цього чекали школярі, жителі села та спортивна громадськість району! І нарешті сталося! Ось він, спортивний зал, який отримав друге життя. Світлі і затишні роздягальні, сучасні склопакети, прекрасне електричне освітлення– все це завдяки компанії “Harveast”.

До початку святкового відкриття спортивний майданчик залу випробовували юні спортсмени загальноосвітніх навчальних закладів району. Через велику кількість команд, їх було 10, змагання відбувалися за «олімпійською системою». Хлопці продемонстрували запеклу та цікаву гру та були задоволені створеними умовами в спортивному залі. Глядачам було дуже цікаво спостерігати за ходом гри.

Настав час відкриття. На спортивному святі були присутні голова Нікольської райдержадміністрації Володимир Завгородній, голова Нікольської районної ради Василь Мітько, директор компанії “Harvest” Дмитро Скорняков, голови сільських та селищних рад, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, спортивні інструктори, учасники змагань.

Під час виступів гостями свята було наголошено на продовженні та вшануванні спортивних традицій в районі. Від керівників сільськогосподарського комплексу району гостей та учасників заходу привітала Тетяна Мінаєва, яка подарувала футбольні м'ячі учням комунального закладу «Кременівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. братів Зосіма Нікольської районної ради Донецької області».

Перерізана рожева стрічка стала стартом для початку змагань з міні-футболу на Кубок “Harveast” серед юнаків 2002 р.н., в яких взяли участь 2 команди з Нікольського району та Волноваського району, с. Чермалик. Гра була яскравою та насиченою спортивними моментами, глядачі отримали задоволення від гри юних футболістів.

В змаганнях отримали перемогу гості турніру – збірна команда Волноваського району. Всі команди отримали кубки, грамоти, а також цінні подарунки. 

 
29.11.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах