Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


"Відкриті уроки футболу" проведено у Дружківці

Підтримка дітей, що опинилися в складних життєвих ситуаціях – важлива соціальна місія усіх людей нашої країни. Організація «Спорт для всіх» не залишилась осторонь цієї проблеми та провадить активну діяльність, покликану на допомогу таким дітям.

Одним із проектів, що спрямований на підтримку дітей-переселенців, є проведення фестивалів «Відкриті уроки футболу». 

В  залі спортивного комплексу «Грета» міста Дружківка 28 листопада зібралося близько сотні юнаків та дівчат, які і стали свідками урочистого відкриття футбольного свята. На церемонії відкриття був присутній начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації – Володимир Мицик, перший віце-президент Федерації футболу Донецької області Олександр Косевич, директор Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та директор Дружківського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша.

Участь  у  змаганнях брали учні Дружківських загальноосвітніх шкіл №1, № 6, № 7, № 8, № 12, № 17 та гімназія «Інтелект».

Учасники фестивалю отримали грамоти від Донецького обласного центру «Спорт для всіх» та спортивні призи - м’ячі, вимпели від Федерації футболу Донецької області для подальшого заохочення до здорового способу життя та занять спортом.

 
29.11.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах