Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» перемагає на виїзді «Білий Барс»

15 листопада в рамках Української хокейної ліги відбулася четверта зустріч між клубами «Білий Барс» і «Донбас».

Матч у Білій Церкві вийшов хоч і не бойовий, але, мабуть, найбільш вдалий в сезоні для господарів. При мінімальній кількості атак (підопічні Костянтина Буценка завдали всього 9 кидків по воротах Богдана Дьяченка), білоцерківці максимально надійно зіграли в обороні і вперше в історії протистояння програли всього в дві шайби.

Гості володіли тотальною перевагою впродовж усіх 60 хвилин і цілком могли відкрити рахунок ще в першому періоді. Однак на противагу гострим випадам нападників другої ланки Володимира Чердака і Віктора Захарова дива реакції продемонстрував Віталій Власенко.

Обмінялися голами опоненти вже в другій 20-хвилинці. Своє вагоме слово, а якщо бути точним, то відразу два – сказав Мартиньш Яковлевс. Латвійський захисник «Донбасу» спочатку відкрив рахунок кидком із незручної руки від правого борта, а потім вдруге вивів гостей вперед, потужно і точно кинувши від синьої лінії.

Знайшли свій момент забити і господарі – між голами Мартиньша змусив капітулювати Дьченка Микита Лесніков.

У заключному відрізку «Донбас» зробив 14 спроб збільшити свою перевагу, проте кожного разу з ними справлявся Власенко. Зняти питання про переможця гостям вдалося за 10 секунд до фінальної сирени, коли Костянтин Леонідович наважився випустити шостого польового. Гол у порожні ворота забив Денис Кочетков.

«Білий Барс» Біла Церква – «Донбас» Донецьк – 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

Шайби: 0:1 Яковлевс (Шаманський), 22:58, 1:1 Лесніков (Ромащенко, Микулко), 30:17, 1:2 Яковлевс (Шафаренко, Побєдоносцев), 33:15-біл, 1:3 Кочетков, 59:47.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
16.11.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах