Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


МБК «Маріуполь» продовжує переможну ходу у вищій лізі чемпіонату України

29-30 жовтня в Маріуполі в рамках XXVI чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд дивізіону «Б» (вища ліга) пройшла парна зустріч між МБК «Маріуполь» та БК «Кремінь-2».

У першому матчі вихованці Сергія Заваліна виграли у гостей з рахунком 93:69. Найрезультативнішим гравцем у складі маріупольської команди став центровий Дмитро Березкін (22 очка + 11 підбирань).

У другій зустрічі наші баскетболісти знову обійшли суперника, здобувши ще більш упевнену перемогу – 88:58. Найрезультативнішим гравцем зустрічі в складі команди Сергія Заваліна знову став центровий Дмитро Березкін (23 очка + 5 підбирань + 3 блок-шота).

Відзначимо, що після чотирьох ігор у групі вищої ліги чемпіонату України МБК «Маріуполь» знаходиться на 2 місці, маючи у своєму активі 8 очок. У перших зустрічах у рамках чемпіонату представники Донеччини були сильнішими за колектив «Золотий вік» з Кропивницького – 81:76 та 90:84.

Наступні матчі МБК «Маріуполь» проведе на домашньому СК «Новатор» проти БК «Ніко-Баскет» (Миколаїв). Початок ігри 5 листопада – о 14:00, 6 листопада – о 12:00.

 
03.11.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах