Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання до Дня захисника України відбулися в Авдіївському профтехучилищі

З метою виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, розширення і поглиблення національно-громадських і військово-патріотичних уявлень і знань, організації спортивно-масової і оздоровчої роботи, на базі Авдіївського ПТУ відбулося свято до Дня захисника України «Нині вільна й незалежна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки».

Свято розпочалося урочистою лінійкою, де звучав гімн України, з привітаннями виступили директор училища та представник Збройних Сил України, командир другої роти 63 батальйону.

Захід продовжився змаганнями між учнями Авдіївського ПТУ і військовослужбовцями. У перших трьох конкурсах – «Перенеси свого товариша», «Вареники», «Допоможи товаришу перевдягнутися» – лідирували військовослужбовці. Потім учні зрівняли рахунок, бо перемогли в конкурсах «Бублічки», «Найкращий виконавець гопака», «Доспівай пісню до кінця».

У заключному конкурсі «Перетягни канат» кращими виявилися учні гр. № 14 (капітан команди Олег Олексюк), і цим принесли своїй команді перемогу в загальному заліку.

Друге місце в підсумку посіли військовослужбовці, третє – гр. № 12 (капітан – Павло Куц). Усі капітани команд отримали медалі. 

 
21.10.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах