Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшов обласний футбольний турнір пам’яті Михайла Найденка

19 жовтня в Дружківці на стадіоні СК «Машинобудівник» пройшов обласний турнір з футболу пам’яті Михайла Давидовича Найденка, який вклав багато сил і енергії в розвиток, становлення та популяризацію цього виду спорту в місті.

Відкривали захід заступник Дружківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міськради Наталя Слесаренко, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, директор ДЮСШ Дружківки Володимир Страшненко.

З вітальним словом до юних спортсменів звернувся син Михайла Давидовича – Валерій Найденко. Він тепло привітав усіх учасників турніру та висловив побажання, щоб спорт йшов по життю хлопців до самої старості, адже, окрім здоров’я, він виховує характер, дає терпіння і силу волію.

За перемогу в турнірі змагалися команди Білозерського, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Миколаївки, Костянтинівки, Лиману та Мирнограда.

У підсумку, перше місце посіла команда «Альтаїр» (Дружківка), друге – «Угольок» (Білозерське), третє – КДЮСШ «Словхліб». Кращим воротарем змагань був визнаний Дмитро Горелий, кращим захисником – Роман Хамзов, кращим нападником – Станіслав Степанченко, кращим гравцем – Владислав Заварза.

На урочистому закритті змагань усі учасники були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

 
20.10.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах